ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ: Ένα «θεματάκι» στον άσσο

Υπάρχει ζήτημα σχετικά με τους ξένους στην ομάδα

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Σε καμία περίπτωση δεν ισχυρίζομαι ότι άργησαν. Εδώ καλά, καλά δεν ξεκίνησε η προετοιμασία, γιατί σώνει και καλά πρέπει να έχουμε  τον πορτιέρο; Μην σου πω κιόλας ότι άλλες ομάδες, έχουν όντως καθυστερήσει και τα ρεπορτάζ τους σφυρίζουν αδιάφορα. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Από την άλλη δημοσιογραφικά υπάρχει ένα θεματάκι. Όχι ντε και καλά γιατί δεν έκλεισαν ακόμη τον «άσσο», κυρίως διότι όπως τουλάχιστον προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχουν προσεγγιστεί αρκετοί και κανείς δεν έκλεισε.

Για να φρεσκάρουμε κιόλας τη μνήμη μας, σου θυμίζω περιπτώσεις που βγήκαν προς τα έξω, όχι τυχαία. Τελευταίος ο Ρουμπίνιο, ο πορτιέρο της Γιουβέντους. Πριν για μέρες κιόλας, του Ρόμο που είναι στην Ουντινέζε. Η προσπάθεια των ιθυνόντων για τον άσσο, κρατάει καιρό.

Θυμίζω τον Τσερνάουσκας που πήγαν κιόλας στη Ρουμανία να τον δουν. Του Σέρβου Γιοβάνοβιτς που επίσης πήγαν να τον δουν και το δήλωσαν και επίσημα. Ο άλλος ο Γάλλος ο Σαλίν που έπαιζε Πορτογαλία και δεν μας έκανε το χατίρι ούτε και αυτός. Ένας ακόμη Γάλλος βγήκε προς τα έξω εν ονόματι Ματιέ Μισέλ. Ούτε και αυτός. Άμα σε όλους αυτούς προσθέσεις και κάποιους που δεν μάθαμε ποτέ, αντιλαμβάνεσαι ότι υπάρχει μια ακόμη δυσκολία.

Είναι ίσως γιατί και ο Πάμπος δίνει ιδιαίτερη σημασία στην θέση του άσσου. Και αυτός γνωρίζει καλύτερα απ’ όλους ότι το πρωτάθλημα τότε το πήρε για χίλιους δύο λόγους, κυριότερος όμως ήταν η ασφάλεια που έβγαζε η ομάδα κάτω από τα γκολ πόστ.

Περιμένουμε πάντως να δούμε. Δεν αποκλείεται κιόλας να έχουν κάτι στα σκαριά και κανείς να μην έχει πάρει τσιμουδιά.

Σ’ ένα άλλο θέμα, βγήκε σήμερα από ιστοσελίδα ότι υπάρχει ζήτημα σχετικά με τους ξένους στην ομάδα. Με βάση το ρεπορτάζ οι Παπάνκο (Πράσινο Ακρωτήρι), Σαβανέ (Ιβοριανός), Μπενγκουίν (Αγκολέζος), Ουέλλιγκτον (Βραζιλιάνος), Σόουζα (Βραζιλιάνος) και Μπογιόμ (Καμερουνέζος) δεν έχουν κοινοτικό διαβατήριο συνεπώς ξεπερνούν τις πέντε θέσεις που δικαιούται κάθε ομάδα. Ψάχνοντας το θέμα, οι της ΑΕΛ δεν ανησυχούν επί τούτου αφού ο Λούκας, ενδέχεται τις επόμενες ημέρες να αποκτήσει Πορτογαλικό διαβατήριο. Ακόμη όμως και έτσι, είναι δεδομένο πια ότι οι της ΑΕΛ ψάχνουν να βρουν κοινοτικούς για να ολοκληρώσουν τον προγραμματισμό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση