ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Η ευκαιρία και ο διάδοχος

Η γκέλα της ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να πλησιάσει

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Δεν σου έκατσε κιόλας άσχημα το αποτέλεσμα στη Σκάλα. Άμα το βάζε κιόλας ο Κρίστης εκεί, τότε σίγουρα θα ήταν καλύτερα τα πράγματα.

Ακόμη και έτσι, η ευκαιρία είναι εκεί. Νοουμένου κιόλας ότι την ερχόμενη Κυριακή ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ αναμετρώνται, τότε πρέπει να δει σοβαρά την κατάσταση η ομάδα. Έχει την ευκαιρία στα δύο ματς με Άρη και Ζακάκι να κάνει το επόμενο βήμα. Συν του ότι πρέπει να μπει με καλή ψυχολογία στα τρία ντέρμπι που ακολουθούν με ΑΕΚ εντός, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια εκτός.

Με λίγα λόγια δε σηκώνει μαλακίες απόψε το βράδυ. Δεν είναι εύκολο παιγνίδι σίγουρα γιατί αυτοί του Άρη μοιάζει να το έχουν πάρει πολύ σοβαρά. Άμα όμως η ομάδα είναι αυτή που πρέπει δεν έχει να φοβηθεί τίποτα απολύτως.

Τώρα υπάρχει μια άλλη εξέλιξη κατ’ εμέ σημαντική. Θα φύγει ο Ουέλλιγκτον. Θα μου πεις τώρα μικραίνει το ρόστερ. Παπαριές.

Για μένα ισχύει το αντίθετο. Η φυγή του (παρεμπιπτόντως ακόμη τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί) θα δώσει ευκαιρίες σ’ άλλους. Με το Βραζιλιάνο στην ομάδα, δύσκολα θα έπαιρναν ευκαιρίες για τη θέση του φορ, είτε ο Σάσσι, είτε ο Μαύρου είτε ακόμη και ο Ηλία.

Να πάει στο καλό το παιδί και δεν νομίζω να παν χειρότερα του κανένας εκ των τριών. Άμα κιόλας κανείς εκ των τριών πάρει την ευκαιρία τότε η ομάδα θα βγάλει λαγό από το καπέλο. Γιατί με το Ουέλλιγκτον τυφλώθηκαν τα μάτια μας.

Υπήρξαν πολλές πατάτες τα τελευταία δέκα χρόνια ιδιαίτερα στη θέση του φορ. Τον «αφάνα» θα τον θυμάμαι για ένα και μόνο λόγο. Την αγάπη που του έδειξε ο προπονητής. Τίποτα άλλο.

Πάμε και στο ματς. Ρόμο, Αϊρόσα, Λαφράνς, Ντόσα, Φορτούνα. Στα χαφ, δύσκολα θ’ αλλάξει Νικολάου και Σοάρες. Άμα μπει ο Σαβανέ θα είναι ψιλό-έκπληξη.  Μπροστά τους ο όμορφος, ο κούκλος, ο παικταράς… Πίτι.

Στα φτερά θα παν μάλλον οι Μέσκα και Γεωργιάδης. Έχει ενδιαφέρον να δούμε τον Μπλάνκο αλλά μάλλον θα επιλέξει τους δύο.

Και πάμε και στον στράικερ. Στο μυαλό το δικό μου δεν μπορεί να είναι άλλος από τον Σάσσι. Έρχεται από το γκολ με τον Άρη και την καλή εμφάνιση, απουσιάζει ο Αρουαμπαρένα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Να πάει ο Ηλία, ο Μαύρου, δεν ξέρω αλλά τον Σάσσι, το γράφαμε κιόλας, δεν τον αφήνεις εκτός. Ιδιαίτερα για τη θέση του φορ.

Μακάρι να τα πάει καλά ο Τυνήσιος και να δεις που θα έχουμε δύο φορ. Και όχι ενάμιση όπως είχαμε τόσο καιρό.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση