ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
Τελευταία Ενημέρωση: 00:14
 

ΓεΣΥ: Κίνητρα συστέγασης Προσωπικών Ιατρών δίνει ο ΟΑΥ

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 17 Απριλίου μέχρι και την 1η Ιουνίου 2019

Newsroom K

Κίνητρα για συστέγαση προσωπικών ιατρών (ΠΙ) εξήγγειλε μέσω γραπτής του ανακοίνωσης ο Οργανισμός Ασφάλισης Υγείας. Όπως αναφέρει στην γραπτή του ανακοίνωση ο ΟΑΥ, το Σχέδιο Συστέγασης αφορά φυσικά ή νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου ή τις ενώσεις αυτών που έχουν συμβληθεί με τον ΟΑΥ για την παροχή υπηρεσιών φροντίδας υγείας ως ΠΙ για παιδιά (Παιδίατροι) ή ΠΙ για ενήλικες.

Σημειώνει δε, πως το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης ανέρχεται στις δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ (€15.000) ανά ΠΙ και ο συνολικός προϋπολογισμός του Σχεδίου ανέρχεται στα τρία εκατομμύρια ευρώ (€3.000.000).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν το Σχέδιο στο οποίο αναφέρονται όλες οι απαιτούμενες λεπτομέρειες και το έντυπο αίτησης συμμετοχής από την ιστοσελίδα του ΟΑΥ www.gesy.org.cy.

Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από την 17η Απριλίου 2019 μέχρι και την 1η Ιουνίου 2019 ή μέχρι να εξαντληθεί ο προϋπολογισμός του Σχεδίου (όποιο συμβεί νωρίτερα).

Οι αιτήσεις υποβάλλονται στο έντυπο αίτησης συμμετοχής το οποίο θα πρέπει να παραδοθεί δια χειρός από τον αιτητή ή να παραδοθεί μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών στο Αρχείο του ΟΑΥ από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή (πλην δημόσιων αργιών) μεταξύ των ωρών 8:30 - 14:30 στη διεύθυνση: Κλήμεντος 17-19, 4ος όροφος, 1061, Λευκωσία έναντι απόδειξης παραλαβής με σφραγίδα που θα περιλαμβάνει την ημερομηνία και ώρα παραλαβής.

Η εξέταση και έγκριση των αιτήσεων θα γίνεται αυστηρά με βάση τη χρονολογική σειρά υποβολής των αιτήσεων για συμμετοχή στο Σχέδιο.
Ο ΟΑΥ δύναται να επεκτείνει την περίοδο αποδοχής των αιτήσεων και να προβαίνει σε οποιεσδήποτε τροποποιήσεις του Σχεδίου κρίνει απαραίτητες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom K

Σχόλια αναγνωστών

360: Η ασφάλεια των εργοταξίων στο προσκήνιο

«Δηλαδή αποκλείστηκε η περίπτωση αυτοκτονίας;»
Ανδρέας Μάλης Μαυρομιχάλης  |  22:39

Νέο Audi Q7 TFSI e quattro: plug-in hybrid με πολυτέλεια και χώρους

«Γίνεται να κάνετε παρουσίαση με μια μόνο φωτο? Τί σας εμποδίζει αφού το κάνετε, να το κάνετε σωστά?»
Tony  |  07:59

Η τρίτη επιλογή της Λευκωσίας

«Εξαιρετικό το άρθρο σας. Μακάρι να το διαβάσουν οι σημερινές πολιτικές ηγεσίες του τόπου!»
Σάββας Σάββα  |  17:10

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση

X