ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Επ. Μαυρογιάννη: Η Κυβέρνηση επιχειρεί να εκφοβίσει τον Γενικό Ελεγκτή

«Η κυβέρνηση Αναστασιάδη αντί να λογοδοτεί, ζητά και τα ρέστα»

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

«Σε μία ακόμη επίδειξη αλαζονείας και σύγκρουσης με τους Ανεξάρτητους Θεσμούς, η κυβέρνηση Αναστασιάδη επιχειρεί να εκφοβίσει τον Γενικό Ελεγκτή με ποινική έρευνα επικαλούμενη την ενημέρωση που ο Γενικός Ελεγκτής καθηκόντως έκανε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, αναφορικά με τα ευρήματα του για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας δημοσίων συμβάσεων από το Υπουργείο Οικονομικών» αναφέρει σε ανακοίνωση του το Εκλογικό Επιτελείο του Ανδρέα Μαυρογιάννη

Η ανακοίνωση του Επιτελείου

Σε μία ακόμη επίδειξη αλαζονείας και σύγκρουσης με τους Ανεξάρτητους Θεσμούς, η κυβέρνηση Αναστασιάδη επιχειρεί να εκφοβίσει τον Γενικό Ελεγκτή με ποινική έρευνα επικαλούμενη την ενημέρωση που ο Γενικός Ελεγκτής καθηκόντως έκανε στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή, αναφορικά με τα ευρήματα του για παράβαση της σχετικής νομοθεσίας δημοσίων συμβάσεων από το Υπουργείο Οικονομικών.

Αντί δηλαδή η απερχόμενη κυβέρνηση να λογοδοτήσει για την παράβαση, ζητά και τα ρέστα με επίθεση κατά ενός θεσμικού οργάνου που ασκεί τον έλεγχο. Η αλλεργία σε κάθε μορφή ελέγχου και το θράσος τους δεν έχουν όρια. Είναι αυτό το θράσος που είχε οδηγήσει τον τέως Γενικό Εισαγγελέα, να αναφωνήσει, «ντροπή!».

Αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος είναι ένα νέο ύφος και ήθος διακυβέρνησης και όχι τη συνέχιση της είτε με τον ένα ή τον άλλο υποψήφιο του Δημοκρατικού Συναγερμού.

Η Κύπρος έχει ανάγκη ένα Πρόεδρο που θα στηρίζει τους ανεξάρτητους θεσμούς και θα διασφαλίζει τη διαφάνεια, τη λογοδοσία και τη χρηστή διοίκηση.

Αυτή θα είναι η διακυβέρνηση του Ανδρέα Μαυρογιάννη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023