ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Γ. Βασιλείου: Χρειάζεται αποφασιστικότητα για αντιμετώπιση των προβλημάτων

Ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε στα «πολλά προβλήματα» με τα οποία είναι αντιμέτωπη η ελληνοκυπριακή πλευρά

ΚΥΠΕ

Χρειάζεται αποφασιστικότητα για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα, που θα έχει ο τόπος, δήλωσε την Κυριακή ο πρώην Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος εξέφρασε την ελπίδα οι πολίτες που θα ψηφίσουν να έχουν συνειδητοποιήσει την ανάγκη να υπάρξει μια ηγεσία που να μπορεί να διευθύνει την Κύπρο.

Σε δηλώσεις του μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο κ. Βασιλείου αναφέρθηκε στα «πολλά προβλήματα» με τα οποία είναι αντιμέτωπη η ελληνοκυπριακή πλευρά, λέγοντας πως έχει να αντιμετωπίσει την τουρκοκυπριακή πλευρά, ενώ κάποια στιγμή θα αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Βασιλείου «πρέπει να είμαστε σε θέση να κάνουμε διαπραγματεύσεις, που δεν είναι σίγουρο ότι ο κάθε ένας που είναι υποψήφιος, είναι και ικανός να πετύχει αυτό έργο».

«Η κατάσταση είναι δύσκολη και χρειάζεται αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα, που θα έχει ο τόπος. Ελπίζω ο κάθε ένας που θα πάει σήμερα να ψηφίσει να έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη να υπάρξει μια ηγεσία που να μπορεί να διευθύνει τον τόπο», είπε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΚΥΠΕ

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση

Στην περίπτωση του ΔΗΣΥ, η χρήση του όρου αποστασία δεν μυρίζει μόνο ναφθαλίνη, αποτελεί μια κομματικά ανιστόρητη παραδοξότητα ...
 |  ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ 2023