ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
ΕΚΛΟΓΕΣ

Υψώνουν τους τόνους τα κόμματα, με στόχο τη συσπείρωση

Του Παύλου Νεοφύτου Αποβλέποντας στη συσπείρωση των ψηφοφόρων, η διαχρονική κόντρα ΔΗΣΥ – ΑΚΕΛ, βλέπει τη αναζωπύρωσή της αυτό το διάστημα, με τελευταίο περιστατικό, το οποίο έχει ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά, την παρέμβαση του ιστορικού στελέχους του κόμματος της Πινδάρου, Γιαννάκη Κασουλίδη. Η αντιπρόεδρος του ΔΗΣΥ, Σάβια Ορφανίδου, δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM και την εκπομπή ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ότι υπό τον φόβο αυτό δε θα μπορούσε να παρέμβαινε καταλληλότερο πρόσωπο από τον κ. Κασουλίδη και σε καμία περίπτωση δεν τον κάλεσαν από το περιθώριο.

Ενδιαφέρον από το Κατάρ για επενδύσεις στην Κύπρο

Η διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο του σεΐχη του Κατάρ, η πρώτη μετά το 2010 σε επίσημο διμερές επίπεδο, αναδεικνύει τη σημασία που δίνουν τόσο η Λευκωσία όσο και η Ντόχα στην προοπτική εμβάθυνσης των διμερών τους σχέσεων. Μετά το 2010 Κύπρος και Κατάρ προχώρησαν με την ανάπτυξη των σχέσεών τους σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο –με τις διαστάσεις του εξωτερικού εμπορίου, της οικονομικής συνεργασίας και της ενέργειας να ξεχωρίζουν.
Στο συνέδριο φιλοξενήθηκαν πολύ σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο της Εκκλησίας, της πολιτικής και της ακαδημαϊκής ...
ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις
 |  ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ