ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«DANCE ON SCREEN - FRAMING MOTION» από τη Στέγη Χορού Λεμεσού

Διήμερο εργαστήριο με την Χρυσάνθη Μπαδέκα για την δημιουργία ταινιών χορού

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Η Στέγη Χορού Λεμεσού ανακοινώνει το διήμερο εργαστήριο DANCE ON SCREEN - FRAMING MOTION με την Χρυσάνθη Μπαδέκα.

O χορός στην οθόνη είναι μια σύνθετη καλλιτεχνική φόρμα που συνδυάζει τις τέχνες του χορού και του κινηματογράφου σε ένα νέο σύνολο. Είναι ένα ισχυρό μέσο έκφρασης για δημιουργούς, που γοητεύονται από τη σύντηξη διαφορετικών καλλιτεχνικών επιστημών και επιθυμούν να αναπτύξουν την πρακτική τους ή να βελτιώσουν τις τεχνικές κινηματογράφησης της κίνησης. Οι κύριοι στόχοι του εργαστηρίου είναι η ανταλλαγή καλών πρακτικών, από τη θεωρία στην πράξη, στο πλαίσιο του τριπτύχου σώμα-κάδρο-χώρος και η ανάπτυξη ευέλικτων μηχανισμών επικοινωνίας εντός της ομάδας κατά την διαδικασία προπαρασκευής, γυρίσματος και επεξεργασίας (pre-production, shooting, post-production). Κατά την διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν προβολές διαφορετικών ειδών και τεχνικών, θα εξερευνήσουν τη δυναμική της κίνησης μπροστά και πίσω από την κάμερα, θα έρθουν σε επαφή με κινηματογραφικό εξοπλισμό και το πρόγραμμα μοντάζ Premiere Pro και θα συμμετέχουν σε γόνιμες συζητήσεις μέσα απο αντανακλάσεις και εποικοδομητικές ανατροφοδοτήσεις.

Το εργαστήριο είναι ανοιχτό για χορευτές, χορογράφους, σκηνοθέτες, κινηματογραφιστές, φωτογράφους, σχεδιαστές βίντεο και όλους όσους απολαμβάνουν τη δημιουργία ταινιών
χορού.

Περισσότερες Πληροφορίες

Πότε/Πού: Στέγη Χορού Λεμεσού, 22 και 23 Μαΐου (Σάββατο και Κυριακή) στις  10:00-15:00

Επικοινωνία: Τηλέφωνο 25340618, project@dancehouselemesos.com 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων / Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Περισσότερα για την Χρυσάνθη Μπαδέκα μπορείτε να βρείτε στο www.chrysanthibadeka.com

Απαραίτητη η κράτηση στέλνοντας email στο project@dancehouselemesos.com με θέμα “Framing Motion” .

*Το εργαστήριο θα διεξαχθεί στην Ελληνική γλώσσα
**Τα εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί τηρώντας όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον περιορισμό της διασποράς του νέου κορονοϊού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση