ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Διαδικτυακές και με φυσική παρουσία κοινού οι παραστάσεις στο Ριάλτο τον Φεβρουάριο

Μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επαναλειτουργία κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων, με μέγιστο αριθμό τα 50 άτομα

ΚΥΠΕ

Με συνδυασμό διαδικτυακών και στην παρουσία κοινού, παραστάσεων, προχωρεί για το μήνα Φεβρουάριο το θέατρο Ριάλτο, μετά την απόφαση της Κυβέρνησης για επαναλειτουργία κλειστών θεάτρων και κινηματογράφων, με μέγιστο αριθμό τα 50 άτομα.

Σε ανακοίνωση του, το θέατρο Ριάλτο αναφέρει πως, στις συνθήκες που επικρατούν, με τις συνεχείς αλλαγές, το ανοιγο-κλείσιμο των θεάτρων, αποφάσισε ότι ο μοναδικός τρόπος υλοποίησης ενός βασικού προγραμματισμού είναι ο συνδυασμός και των δύο μηχανισμών, δηλαδή της οργάνωσης παραστάσεων είτε διαδικτυακά, είτε στη φυσική παρουσία κοινού, είτε και με τους δύο τρόπους, ανάλογα με τα μέτρα που θα ανακοινώνονται.

Λόγω όμως του περιορισμού στην ώρα διακίνησης, η ώρα έναρξης όλων των παραστάσεων μεταφέρεται στις 19:00 και οι θεατές θα μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους, είτε για το Live Stream, είτε για φυσική παρουσία στο θέατρο, από την ιστοσελίδα του Θεάτρου www.rialto.com.cy

Οι προγραμματισμένες παραστάσεις Φεβρουαρίου καταγράφονται ως ακολούθως:

13/2 Λάμπρος Ι FlashArt@Rialto Ι Σαβ 19:00 (90’)
Το έργο καταπιάνεται με ζητήματα όπως αυτό της ανθρώπινης άγνοιας, του εγκλεισμού, της απομόνωσης, της ευθραυστότητας της ανθρώπινης ύπαρξης, της απουσία ελευθερίας επιλογών μέσα σε έναν κόσμο όπου επικρατούν περιοριστικές συνθήκες, τα τέρατα αλλά και την ομορφιά (την αλήθεια και το ψέμα) που μπορεί να δημιουργήσει ο άνθρωπος.
Κείμενο | Εικαστική σύλληψη | Σκηνοθεσία: Μυρτώ Παπαχριστοφόρου
Καλλιτεχνική επιμέλεια: Κατερίνα Ατταλίδου

21/2 Develop. Develop Again. Develop Better (Developing in Cyprus)Ι Κυρ 19:00 (90’)
Θεατρικό αναλόγιο τεσσάρων νέων μονόπρακτων θεατρικών έργων από Κύπριους συγγραφείς, ως αποτέλεσμα ενός πεντάμηνου εργαστηρίου συγγραφής που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τη Fresh Target Theatre Ensemble, στο πλαίσιο του προγράμματος Συνεργαζόμενος Καλλιτέχνης του Θεάτρου Ριάλτο.

26/2 Οι ψυχές μας διψούν για τραγούδια Ι Παρ 19:00 (75’)
Η Βάκια Σταύρου σε ένα ρεπερτόριο αγαπημένων τραγουδιών από πολλά μέρη του κόσμου, μαγικά, λιτά και απέριττα, όπως το συνηθίζει άλλωστε, για να αρχινήσει ο χορός και να γίνει το θαύμα. Στο πιάνο ο Μανώλης Νεοφύτου.

28/2 Με τη ματιά της Μελίνας Μερκούρη και του Αντώνη Σαμαράκη Ι FlashArt@Rialto
Κυρ 19:00 (80’)
Η παράσταση είναι εμπνευσμένη από τη συμπλήρωση εκατό χρόνων από τη γέννηση του Αντώνη Σαμαράκη και της Μελίνας Μερκούρη. Με συνδυασμό μουσικής και αφήγησης παρουσιάζεται η διαφορετική και καθαρή φωνή των δύο προσωπικοτήτων.
Υπό τη γενική επιμέλεια του μαέστρου Μιχάλη Γρηγορίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Θέατρο-Χορός: Τελευταία Ενημέρωση