ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

ΑΕΛ - Δόξα 0-0: Απίστευτα πράγματα στο Τσίρειο!

Μια εμφάνιση συνέχεια των προηγούμενων για την ΑΕΛ

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Απίθανα πράγματα στο Τσίρειο με την ΑΕΛ να μένει στο 0-0 με τη Δόξα αφού δεν μπόρεσε ούτε από διπλή εκτέλεση πέναλτι να βγει ένα γκολ. Μια εμφάνιση συνέχεια των προηγούμενων και η χρονιά πάει στράφι.

Με το ζόρι λόγο για να χειροκροτήσουν έψαχναν οι φίλοι της ΑΕΛ στο πρώτο μέρος αφού η απόδοση της ομάδας τους ήταν ίδια με αυτή πρώτων ημιχρόνων εδώ και καιρό. Χωρίς ένταση, χωρίς φάσεις, χωρίς γκολ. Αν δεν ήταν και η μεγάλη ευκαιρία του Ιονίτσα στο 14’ που αν και μόνος βρήκε τον Σιδεράκη, δε θα είχαμε και τίποτα να σημειώσουμε ενώ η Δόξα είχε περισσότερα σουτ αλλά τέτοια φάση δε βρήκε.

Ένα λάθος στην άμυνα της Δόξας έφερε κλέψιμο του Μπεμπέ και κάθετη πάσα στον Ιονίτσα, ο Λεονάτρο τον έσπρωξε αλλά ο Σωτηρίου δεν έδωσε το πέναλτι. Λίγο έδωσε «σπίθα» στην ΑΕΛ η στιγμή που ανέβασε στροφές.

Το γκολ δεν ερχόταν και ο Χριστοφόρου έβαλε Τακπατζουμί και Μπαρσέλος για να το βρει. Τζίφος όμως και χρειάστηκε ο Καρλίτος Μιγκέλ που αυτός βοήθησε αφού κέρδισε στο 90+1’ πέναλτι. Το έκανε ο Μπεμπέ, ο Σιδεράκης απέκρουσε και ο Σωτηρίου διέταξε επανάληψη καθώς ο Ελλαδίτης έκανε βήματα μπροστά. Στη δεύτερη φορά το έκανε ο Ιονίτα αλλά ούτε κι αυτός έκανε κάτι αφού έστειλε τη μπάλα άουτ! Μέσα στο κομφούζιο αποβλήθηκε και ο Αμπρουά της Δόξας αλλά όλα είχαν τελειώσει.

ΑΕΛ (Χριστοφόρου): Ρομέρο, Εσπάνια, Σταύρου(87’ Καρλίτος Μιγκέλ), Νικολάου, Εντμάρ, Μπεμπέ, Καρλίτος, Ελευθερίου, Ιονίτα, Ντιαλό
(73’ Μπαρσέλος), Σαρντινέρο(67’ Τακπατζουμί)
Δόξα(Κρισμάρεβιτς): Σιδεράκης, Σιόντης, Ράμος, Φερνάντες, Μάρκες, Νίλσον, Γκιλ(90+5’ Χριστοδούλου), Καλντερόν, Λεονάρντο, Εμάνουελ(80’ Αμπρουά), Ρ.Γκονζάλες

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση