ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

ΑΕΛ: Μόνο Σακτάρ

Μεγάλη κινητοποίηση της εταιρείας για το φιλικό παιγνίδι με τη Σακτάρ

Του Χρίστου Ζαβού

Του Χρίστου Ζαβού

Αφού έχεις να δεις αγώνα της ομάδας στο Τσίρειο από τις 21 Φεβρουαρίου, πριν και τα Καρναβάλια. Τελευταία φορά σε κανονικό αγώνα ήταν με την Ομόνοια… τι αγώνα δηλαδή που ήσουνα εμετός μέσα στο γήπεδο. Υπάρχει και όλη αυτή η κινητοποίηση εκ μέρους της εταιρείας για το φιλικό παιγνίδι με τη Σακτάρ, όρεξη για μπύρες δεν έχω, ας πάμε να δούμε την ομάδα κόντρα στους Ουκρανούς.

Πάντως η αλήθεια μπράβο τους, εκεί στην ΑΕΛ μας έπρηξαν τα συκώτια για το αποψινό ματς. Ανοίγεις ραδιόφωνο ακούς τον Γιαννέλλη στο σποτάκι, λες να αλλάξεις σταθμό μιλά ο Θεόδωρος και σου ζητά να δώσεις το παρόν σου, λες να μπεις στο Ίντερνετ συνεχώς ανακοινώσεις, ποσταρίσματα, ότι και να κάνεις όπου και να πας, θα δεις μπροστά σου για το φιλικό της ΑΕΛ με την Σακτάρ. Αϊ-στιχτίρ θα πάω,  να δω και τι γίνεται. Παρά να βγω και να σκάσω κανένα πενηντάρι μίνιμουμ ας πάω Τσίρειο, να δώσω τα μισά και να λες ότι είδες την Σακτάρ. Και να στηρίξεις «ηθικά κα οικονομικά» την ομάδα, όπως λέει το σποτάκι.  

Μου λεν ότι στον αγώνα με τους Σκαλιώτες την 8η Απριλίου δεν θα λείψει κανείς πέραν των τιμωρημένων. Ίσως ούτε και ο Ιονίτσα. Πάντως ο Καλού θα είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί κανονικά. Αυτά μαθαίνω και αν όντως ισχύει, τότε τα νέα είναι πολύ καλά αφού ο μικρός Καρλίτος είναι από τους πιο χρήσιμους παίκτες.

Τέλος πάντων, μην δουν ότι γράφω κάτι άλλο πέραν του αποψινού ματς και θα μας πουν εχθρούς της ομάδας. Τέτοια καμπάνια ρε παιδί μου, καιρό είχα να ζήσω. Τα παιδιά ότι και να πεις, σου αρέσουν δεν σου αρέσουν, δεν μπορείς να πεις ότι δεν δουλεύουν. Νύχτα μέρα, για τις μετοχές. Τις άφησαν πίσω αυτές για λίγο και έπιασαν τη Σακτάρ. Μετά ξανά μετοχές μέχρι να έρθει ο πρώτος ημιτελικός στη Σκάλα, να ξεσκάσει ο κόσμος. Και πάει λέγοντας

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Του Χρίστου Ζαβού

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση