ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Tο Facebook θέλει να μπει στον κόσμο του μουσικού streaming

Το Facebook δεν θα έμενε με σταυρωμένα τα χέρια μπρος στη φιλόμουση μάζα και ο νέος στόχος των ιθυνόντων του είναι να δημιουργήσουν μία νέα υπηρεσία για streaming μουσικής, που θα ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά το κύρος και την δημοτικότητα του κοινωνικού δικτύου.

Η νέα υπηρεσία αποτελεί συνέχιση του πρόσφατου λανσαρίσματος της υπηρεσίας μουσικών βίντεο που υποστηρίζεται από διαφημίσεις στο Facebook και όπως όλα δείχνουν κανείς δεν μπορεί πια να σταματήσει το κοινωνικό δίκτυο από το να εξαπλωθεί σε όποια κατεύθυνση επιθυμεί.

Στόχος του Facebook είναι να χτυπήσει ανταγωνιστές όπως το Apple Watch, που λανσαρίστηκε πρόσφατα, το Spotify και άλλες παρόμοιες συνδρομητικές μουσικές πλατφόρμες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαδώσει πηγές που βρίσκονται κοντά στο κοινωνικό δίκτυο, οι συζητήσεις με τις διάφορες δισκογραφικές εταιρείες και τους μεγάλους καλλιτέχνες βρίσκονται ήδη σε προχωρημένο στάδιο.

Λέγεται ότι η νέα υπηρεσία, που θα υποστηρίζεται επίσης από διαφημίσεις, θα λανσαριστεί πριν από την ολοκλήρωση του έτους, παρόλο που μερικές άλλες πηγές αναφέρουν ότι το τελευταίο πράγμα που θα ήθελε το Facebook είναι ένας πόλεμος με την Apple.

Εάν τελικά ναυαγήσουν τα σχέδια για την υπηρεσία streaming μουσικής, το Facebook θα επικεντρωθεί στα μουσικά βίντεο, στρέφοντας τα πυρά του προς την κατεύθυνση του YouTube.

Social: Τελευταία Ενημέρωση

Από ψηφιακό χώρο συνάντησης του κοινωνικού μας κύκλου, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν να μετατρέπονται όλο και περισσότερο ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Τη στιγμή που υπάρχει μια ομαδική συνομιλία για το κάθε τι, πώς μπορούμε να κάνουμε υγιή χρήση των τσατ χωρίς να χάνουμε ...
Kathimerini.gr
 |  SOCIAL
Δεν σχετίζεται η παγκόσμια εξάπλωση του Facebook με τα ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με μελέτη του Ινστιτούτου Ιντερνετ ...
ΠΗΓΗ: Reuters
 |  SOCIAL