ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Noble Centre στη Λεμεσό

Δημιουργήθηκε για να καταρρίψει τα κλασικά στερεότυπα των γραφειακών χώρων

Δελτίο Τύπου

Σε τοποθεσία κλειδί και με θέα τη θάλασσα το δημοφιλής Noble Centre στη Λεμεσό είναι πλέον πραγματικότητα. Με πάνω από 2,000 τετραγωνικά μέτρα σύγχρονης τεχνολογίας γραφειακών χώρων και με τη δυνατότητα άνω των 50 χώρων στάθμευσης, το έργο αυτό υλοποιήθηκε, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση «για να καταρρίψει τα κλασικά στερεότυπα των γραφειακών χώρων».

Το πράσινο της φύσης σε κάθε όροφο του κτιρίου, τονίζεται, «δίνει μια φρέσκια πνοή στους χώρους δημιουργώντας αισθήματα καλής διάθεσης και ενθουσιασμού που είναι καίρια για τη σωστή και αποδοτική λειτουργία μιας ομάδας».

Αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό του έργου, σημειώνεται ότι είναι το ‘Olive Garden’ στον τελευταίο όροφο του κτιρίου. «Ο χώρος αναψυχής και χαλάρωσης περιτριγυρισμένος με δέντρα ελιάς αναζωογονεί τη δημιουργικότητα των εργαζομένων ή και των φιλοξενούμενων», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Μια δέσμη πρασίνου διασχίζει και την καρδιά του κτιρίου, αντλώντας φως και ζωή σε κάθε γραφειακό χώρο του κτιρίου ονομαζόμενος ως κάθετος κήπος και συμβάλλοντας στην καλύτερη ενεργειακή απόδοση του κτιρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Noble Centre στην ιστοσελίδα του www.noble-centre.com

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ