ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Φωτεινή βροχή στο Noble Centre της Λεμεσού

Με θέα τη θάλασσα

Δελτίο Τύπου

Μπορεί η επιδείνωση του καιρού να φέρει βροχές από εβδομάδας, αλλά η φωτεινή βροχή στο Noble Centre υπάρχει παντός καιρού. Σε τοποθεσία «κλειδί» και με θέα τη θάλασσα το δημοφιλές Noble Centre φωτίζει τις νύχτες της Λεμεσού.

«Ο μοναδικός και πρωτότυπος φωτισμός του κτηρίου ως φωτεινή βροχή κρύβει πίσω του τη φιλοσοφία της αρχιτεκτονικής του κτηρίου», αναφέρεται σε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι «ο φωτισμός πέρα από μία καλαίσθητη όψη  έχει ως σκοπό να αναδείξει τις αρχιτεκτονικές γραμμές του κτηρίου που βασίστηκαν, κυρίως, στην επίτευξη του στόχου άριστης ενεργειακής απόδοσης».

Ο Παύλος Αντωνιάδης, antoniades + eleftheriou UDS Architects, αρχιτέκτονας των γραφειακών χώρων  σχολιάζει, «Το  Noble Centre σχεδιάστηκε για να επιτρέπει ευελιξία στη χρήση και το εσωτερικό διαχωρισμό, καλή ενεργειακή απόδοση και ευχάριστο εργασιακό χώρο.  H χρήση στις προσόψεις, κάθετων και οριζοντίων σκιάστρων σε ακανόνιστη διάταξη, καθώς και μονωτικά πάνελ έδωσε στο κτήριο και τη δυνατότητα διαφορετικών εσωτερικών διαρρυθμίσεων κατά τη χρήση του γραφείου, χωρίς αυτό να επηρεάζει τις όψεις του.»

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Κύπρος: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ