ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Coca Cola Cup Final 2011 - Live Blog

Live Blog: > Σάββατο  > Κυριακή > Δευτέρα > Τρίτη
Αφιέρωμα: > Ειδήσεις > Ιστορία > Face2Face >Ανάλυση > Διαιτητής > ΤζίροςΓΣΖ > Παρασκήνιο > Pre Game

To φιάσκο με τα εισιτήρια ολοκληρώθηκε καθώς οι φιναλίστ επέστρεψαν από 100 κομμάτια. Τους χρόνου ας ανεβάσουν την τιμή στα 80 ευρώ και ας το κάνουν στο Παφιακό.

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 18 Μαϊου - 16:25

Ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αποδόσεις των φιναλίστ στις εταιρίες στοιχημάτων. Στην bwin.com η Ομόνοια παίζεται στο 2.00, ο Απόλλωνας 3.5 και η ισοπαλία είναι στο 3.1. Ένα καλό στοίχημα είναι η επίτευξη πάνω από 2.5 γκολ, καθώς πληρώνει 2.1.

Στην betfair.com η νίκη της Ομόνοιας αγοράζεται στο 2.26, η ισοπαλία στο 3.45 και η νίκη του Απόλλωνα στο 3.55.


Φαβορί η Ομόνοια, αουτσάιντερ ο Απόλλωνας

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου - 12:04

Οκτώ ώρες
πριν τη σέντρα τα εισιτήρια δεν είχαν εξαντληθεί. Αυτό για όσους από την Παρασκευή (13/05) μίλαγαν για sold out. Για όσους επιμένουν να πωλούν φύκια (ΓΣΖ) για μεταξωτές κορδέλες και για όσους δεν πιστεύουν ότι η μέση κυπριακή οικογένεια έχει κτυπηθεί από την οικονομική κρίση.

Σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο αφενός το μποϊκοτάζ του τελικού από τη «Θύρα 9» και η κυκλοφορία 1.200 πλαστών εισιτηρίων στις τάξεις των οπαδών του Απόλλωνα.

ΚΟΠ και Κατσουνωτός, προειδοποιούν για τα πλαστά, όμως οι ομάδες, η Ομοσπονδία και ο ΚΟΑ εξώθησαν τον κόσμο στην παρανομία. Οι πιτσιρικάδες που δεν έχουν να πληρώσουν, είτε θα πάρουν πλαστό των 20 ευρώ, είτε θα μπουν με ντου.

Ώρα να εξηγήσουμε και τι είναι το «ντου», που κατά 99% θα επιχειρηθεί στο ΓΣΖ: οι μέσα δημιουργούν ένταση στις εισόδους, για ασήμαντοι αφορμή. Την ώρα που οι αστυνομικοί στρέφονται στους μέσα, οι έξω βρίσκουν ευκαιρία και σπρώχνουν.  Δημιουργείται αναστάτωση, χάνει η μάνα το παιδί και… οι αστυνομικοί χάνουν εισιτήρια, ουίσκι, ναρκωτικά, φωτοβολίδες και κροτίδες.


Όταν η πιο λαοφιλής ομάδα δεν μπορεί να εξαντλήσει 5.608 για έναν τελικό,
τότε πραγματικά κάτι πάει λάθος - μάλλον με την τιμολόγηση

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου - 10:54

Από την Τρίτη (17/05) είχε προειδοποιήσει πως η… συμμετοχή του Δημήτρη Χριστόφια στον τελικό ήταν αμφίβολη. Ευτυχώς για τον ίδιο, δυστυχώς για την κοινωνία μας, δεν θα πάει στη Λάρνακα.

Ας το σκεφτεί καλά και ο ίδιος ο Πρόεδρος ότι είναι επικεφαλής ενός Κράτος του οποίου ο πρώτος πολίτης δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, ενός Κράτος που δεν έχει στάδιο που να παρέχουν επαρκή ασφάλεια στον πρώτο πολίτη. Στον ενάμιση χρόνο που του έμεινε στο Προεδρικό, ας κάνει κάτι ν’ αλλάξει αυτή η κατάσταση.


Στην κοινωνία μας όπως την έχουμε καταντήσει, ο πρώτος πολίτης είναι
ασφαλής να πάει στον τελικό, μόνο αν οι πολιτικές του πεποιθήσεις
ταυτίζονται με των οπαδών του τυπικά γηπεδούχου, όπως συνέβη πέρσι με
τον κ. Κληρίδη

Αναρτήθηκε: Τετάρτη, 18 Μαΐου - 10:20
papadakism@kathimerini.com.cy

Αρθρογραφία: Τελευταία Ενημέρωση