ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

7 τρόποι για να πίνουμε περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα από το φίλτρο νερού

Δελτίο Τύπου

Η κατανάλωση νερού μέσα στην ημέρα γεμίζει τον οργανισμό μας ευεξία και συμβάλλει στην καλή λειτουργία αυτού. Τα οφέλη που έχει το νερό για την ζωή μας είναι αναρίθμητα, παρόλα αυτά πολλές φορές αμελούμε να ενυδατώνουμε τον οργανισμό μας μη πίνοντας αρκετό νερό. Όμως υπάρχουν εύκολοι τρόποι με τους οποίους μπορούμε να καταναλώνουμε περισσότερο νερό μέσα στην ημέρα μας, όσο πιεστική και γεμάτη υποχρεώσεις είναι αυτή.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρείτε 7 εύκολους τρόπους για να αυξήσετε άμεσα την ημερήσια κατανάλωση νερού σας.

Πρώτος τρόπος: Επιλέξτε την εγκατάσταση πιστοποιημένων φίλτρων νερού στο σπίτι ή στο γραφείο σας

Το νερό που καταναλώνουμε πολλές φορές έχει περίεργη γεύση και δεν είναι υγιεινό, με αποτέλεσμα πολλές φορές να αποφεύγουμε να πίνουμε νερό από την βρύση. Εγκαθιστώντας όμως πιστοποιημένα φίλτρα νερού όπως είναι της Camelot στο σπίτι και στο γραφείο μας το πρόβλημα αυτό λύνεται, απολαμβάνοντας καθαρό, φιλτραρισμένο και κυρίως υγιεινό νερό όποτε το επιθυμούμε.

Δεύτερος τρόπος: Να έχετε πάντα κοντά σας ένα μπουκάλι νερού με φίλτρο

Θα έχετε ακούσει ότι πολλοί ξεχνάμε να πίνουμε νερό μέσα στην ημέρα και κυρίως όταν βρισκόμαστε στην δουλειά μας. Αυτό μπορεί να αλλάξει άμεσα έχοντας πάντα δίπλα σας το δικό σας θερμό ή ένα ποτήρι, το οποίο θα σας υπενθυμίζει να πίνετε νερό. Πολλές φορές άλλωστε θέλουμε να βλέπουμε κάτι για να θυμόμαστε τι πρέπει να κάνουμε, έτσι και με το νερό.

Τρίτος τρόπος: Καταναλώστε περισσότερα ροφήματα με φιλτραρισμένο νερό

Το νερό αποτελεί βασικό συστατικό για την παρασκευή πολλών ευεργετικών ροφημάτων και αναφερόμαστε στο τσάι, το φασκόμηλο, το τσάι του βουνού καθώς και πολλά ακόμα μπορούν να καταναλώνονται σε καθημερινή βάση, ενυδατώνοντας με τον τρόπο αυτό τον οργανισμό μας προσφέροντας του ταυτόχρονα και τα ευεργετικά συστατικά των παραπάνω επιλογών.

Τέταρτος τρόπος: Καταναλώστε περισσότερα φρούτα και λαχανικά με τα πλυντήρια καθαρισμού τροφίμων

Τα φρούτα και τα λαχανικά πέρα από τις βιταμίνες που μας προσφέρουν, μας ενυδατώνουν επίσης. Αυτά έχουν μεγάλη ποσότητα νερού και μπορούμε από αυτά να εξασφαλίζουμε μια σημαντική πρόσληψη νερού. Έτσι, καλό είναι να επιλέγετε ροφήματα και σούπες χρησιμοποιώντας καθαρό υγιεινό φιλτραρισμένο νερό, ειδικά τους χειμερινούς μήνες που ο οργανισμός μας έχει μεγαλύτερη ανάγκη από ενυδάτωση.

Πέμπτος τρόπος: Καταναλώστε ένα ποτήρι φιλτραρισμένο νερό με το που ξυπνάτε και λίγο πριν κοιμηθείτε

Η κατανάλωση νερού το πρωί αποτελεί μια από τις καλύτερες συνήθειες που μπορείτε να υιοθετήσετε. Είναι ευεργετικό για τον οργανισμό μας με το που ξυπνάμε να πίνουμε ένα ποτήρι νερό πριν από οτιδήποτε άλλο. Το σώμα και το πνεύμα μας αναζωογονείται και αρχίζει να λειτουργεί πολύ καλυτέρα.

Επίσης η κατανάλωση νερού το βράδυ πριν τον ύπνο συμβάλλει στο να κοιμηθούμε καλύτερα. Εναλλακτικά πριν τον ύπνο μπορείτε να καταναλώνετε μια κούπα ζεστό και χαλαρωτικό χαμομήλι.

Έκτος τρόπος: Χάστε βάρος καταναλώνοντας περισσότερο φιλτραρισμένο νερό

Οι ειδικοί τονίζουν πως μια ισορροπημένη διατροφή και δίαιτα περιλαμβάνει την κατανάλωση μεγάλων ποσοτήτων νερού. Επίσης, μισή ώρα πριν από κάθε γεύμα πίνετε ένα ποτήρι νερό μειώνοντας το αίσθημα της πείνας. Ο οργανισμός λαμβάνει το μήνυμα ότι είναι χορτασμένος. Επιλέξτε να πίνετε πιστοποιημένα καθαρό υγιεινό φιλτραρισμένο νερό και κατά την διάρκεια της εργασίας σας, ώστε να μην χρειάζεται να καταναλώνετε ανθυγιεινά snacks.

Έβδομος τρόπος: Προσθέτουμε μπαχαρικά

Πολλές φορές καταναλώνουμε νερό μόνο όταν νιώθουμε ότι διψάμε, αυτό όμως δεν είναι και το σωστό. Μπορούμε να δώσουμε ένταση στο νερό προσθέτοντας σε αυτό διάφορα μπαχαρικά που θα τονώσουν την γεύση του. Τέτοια μπορεί να είναι τα φρέσκα φύλλα μέντας ή βασιλικού καθώς και κομμάτια ή τριμμένο τζίντζερ η ένα κομμάτι καρπούζι ή πεπόνι το καλοκαίρι ή μία φέτα λεμόνι η πορτοκάλι.

Ελπίζουμε όλα τα παραπάνω να συμβάλουν στο να αυξήσετε και εσείς την κατανάλωση νερού μέσα στην ημέρα σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δελτίο Τύπου

Υγεία: Τελευταία Ενημέρωση