ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα για ΑΕΛ

Άνετη νίκη για τους γαλαζοκίτρινους

Kathimerini.com.cy

info@kathimerini.com.cy

Πηγή: 24sports.com.cy

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος η ΑΕΛ νίκησε με 4-0 τη Δόξα στο Μακάρειο και επανήλθε στις νίκες.

Η ομάδα του Ιβάιλο Πέτεφ ήταν πάρα πολύ αποτελεσματική και είχε πολυφωνία στο σκοράρισμα. Με αυτή τη νίκη η ΑΕΛ έφτασε στους 7 βαθμούς. Για την ομάδα της Λεμεσού σκόραραν οι Ντανιελζίνιο, Καντού, Γκικίεβιτς και Μπαρσέλος.

Πριν καν συμπληρωθεί το 1ο λεπτό της αναμέτρησης η ΑΕΛ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα στο 57ο δευτερόλεπτο του αγώνα ο Ντανιελζίνιο έκανε το 0-1 με κοντινή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ελευθερίου. Η Δόξα πριν να καταλάβει τι έγινε δέχτηκε και 2ο γκολ στο 12ο λεπτό με το Καντού ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μπεμπέ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν έχασαν μια πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 13’ για να μειώσουν στο σκορ όμως το πλασέ του Φερνάντες από το ύψος του πέναλτι έφυγε άουτ. Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού στη συνέχεια και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Η Δόξα πίεσε στο τελευταίο πεντάλεπτο του ημιχρόνου όμως δεν κατάφερε να πετύχει κάποιο γκολ.

Στην επανάληψη ο Κρισμάρεβιτς έκανε δυο γρήγορες αλλαγές για να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του όμως η ΑΕΛ πέτυχε και 3ο γκολ στο 49ο λεπτό με το Γκικίεβιτς «σκοτώνοντας» από πολύ νωρίς το παιχνίδι. Η ομάδα της Λεμεσού πέτυχε και 4ο γκολ στο 60’ με το Μπαρσέλος. Τα εναπομείναντα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, ο ρυθμός έπεσε πάρα πολύ και οι ποδοσφαιριστές περίμεναν το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Δόξα: Φερνάντο, Ραούλ, Μάρκες, Ζόρζε, Άλβαρο, Σιόντης, Λίβινγκστον (46' Ντε Σόουζα), Φερνάντες, Χιγκόν (66' Νίλσον), Έκτορ (46' Εμάνουελ), Ράμος.

ΑΕΛ: Ρομέρο, Ελευθερίου, Καντού, Σιέλης, Εντμάρ, Μπεμπέ, Ντιαλό (63' Ζεζίνιο), Σαρντινέρο, Μπαρσέλος, Ντανιελζίνιο (78' Καλό), Γκικίεβιτς.

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Kathimerini.com.cy

ΑΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X