ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Υπό ανέγερση το μικρό αδελφάκι των δίδυμων πύργων

To 2017 ολοκληρώνεται το Central Park Residence

Σε τροχιά υλοποίησης έχει εισέλθει το 20όροφο οικιστικό έργο της εταιρείας Marfields στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το… μικρό αδελφάκι των δίδυμων πύργων αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2017 οπόταν και οι  ιθύνοντες της εταιρείας θεωρούν πως θα έχουν διαφοροποιηθεί τα δεδομένα της αγοράς ακινήτων. Πάντως, σύμφωνα με τον διευθυντή Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της εταιρείας Δημήτρη Τσαγγαρά,  οι πωλήσεις για το Central Park Residence έχουν ήδη ξεκινήσει.

Την ανέγερση του οικιστικού έργου, που αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 40εκ. ευρώ ανέλαβαν τρεις εταιρείες. Σε πρώτο στάδιο η Θεμελιοτεχνική, στη συνέχεια αναλαμβάνει η ΝΕΜΕΣΙΣ και τις τελευταίες πινελιές θα βάλει η εταιρεία του Ομίλου Olympic Constructions αφού το έργο θα κινηθεί στα πλαίσια και τα χαρακτηριστικά του Olympic Residence παρέχοντας δηλαδή υπηρεσίες ξενοδοχειακές πολυτελείας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαγγαρά, όπως και στην περίπτωση των δίδυμων πύργου της Λεμεσού, έτσι και σε σχέση με το Central Park οι ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων θα μπορούν να τα ενοικιάζουν. 

Real Estate: Τελευταία Ενημέρωση

Πρόκειται για νέα, σύγχρονα οικιστικά και εμπορικά έργα που θα προσφέρουν υψηλότερη ποιότητα ζωής
Δελτίο Τύπου
 |  ΚΥΠΡΟΣ