ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ο Ναζισμός στη Κύπρο!

Μετά τις εκλογές νηφάλια ο κάθε πολίτης πρέπει να σταθεί στα αποτελέσματα και να αναγνωρίσει ότι το ΕΛΑΜ κέρδισε και ποσοστά και έδρες! Κανένας πλην των ακραίων νεοναζί δεν ωφελείται από το αποτέλεσμα!

Μια πρώτη αλλά αφελής ανάγνωση των αποτελεσμάτων δίνει ελαφρυντικό στους ψηφοφόρους του ΕΛΑΜ ότι έδωσαν την ψήφο τους στο «παιδί» της Χρυσής Αυγής, μιας εγκληματικής οργάνωσης, για να δηλώσουν την απαρέσκεια τους στα κόμματα... της διαπλοκής. Αυτό όμως δεν αρκεί!

Όταν οι Νεοναζί κερδίζουν δεν χάνει το Α ή το Β κόμμα, χάνει η Δημοκρατία.

Η ευθύνη τώρα από τους πολίτες μετατίθεται στα κόμματα και στο τρόπο που θα αντιμετωπίσουν αυτό το έκτρωμα στη Βουλή. Σε βάθος χρόνου εάν από κοινού δεν αντιμετωπίσουν τους θαυμαστές του Χίτλερ θα τους ενδυναμώσουν.

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός με θάρρος και παρρησία πρέπει να αναζητήσει το πρώτο του συνθετικό. Να γίνει όντως Δημοκρατικός, κόμμα με προτεραιότητα του τον πολίτη και όχι τα συμφέροντα της ολιγαρχίας του χρήματος. Των τραπεζών, των developers και της κάστας των νεόπλουτων με τη ληστρική συμπεριφορά.

Το ΑΚΕΛ το μεγάλο κόμμα της αριστεράς είναι καιρός να πάρει τον δρόμο του εκσυγχρονισμού και να γίνει ανοικτό ευρωπαϊκό δημοκρατικό κόμμα αναγνωρίζοντας τα εγκλήματα του κομμουνισμού, κάτι που έπραξαν όλα τα πάλαι ποτέ κομμουνιστικά κράτη. Και το κόμμα έχει να κερδίσει από ένα τέτοιο βήμα αλλαγής αλλά και ο τόπος. Η αδιαμφισβήτητη προσφορά στο εργατικό κίνημα δεν αρκεί για να παραμείνει μεγάλο και ισχυρό κόμμα όπως το χρειάζεται ο τόπος.

Όσον αφορά το άλλο μεγάλο κόμμα το ΔΗΚΟ, αναπετώντας την σημαία της αλλαγής και της κάθαρσης, χωρίς ποτέ να αναγνωρίσει το μερτικό του στο μεγάλο φαγοπότι της διαπλοκής, μόνο θυμηδία προκαλεί, εκτός και αν αυτό που ενδιαφέρει την ηγεσία του κόμματος είναι η αθέλητη προικοδότηση των ακραίων του ΕΛΑΜ που παρουσιάζονται ως οι μόνοι «άμεμπτοι».

Όλοι δυστυχώς οι μεγάλοι ευθύνονται με τον τρόπο που πολιτευθήκαν για την άνοδο των νεοναζί.

Ολίγη αυτοκριτική δεν βλάπτει! Δακτυλοδείχνοντας ο ένας τον άλλο, οι μεγάλοι, απλώς βγάζουν τα μάτια τους και εκκολάπτουν το αυγό του φιδιού. Τον λογαριασμό θα τον πληρώσουμε όλοι.

*Κλινικός Ψυχολόγος-Σωματικός Ψυχοθεραπευτής

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Προσωπικότητες στην ''Κ'': Τελευταία Ενημέρωση