ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Α. Νεοφύτου – Σύμπλευση με την ηγεσία του Πανεπιστημίου Κύπρου

Υπογράμμισε ότι θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες για περαιτέρω εδραίωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επισκέφθηκε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας Αβέρωφ Νεοφύτου. Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε ο Πρύτανης Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης, ενώ στη συζήτηση που ακολούθησε τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα σε σχέση με το μέλλον και την πρόοδο. Ο υποψήφιος υπογράμμισε επίσης ότι ο ίδιος θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες για περαιτέρω εδραίωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. 

Η ανακοίνωση 

Επίσκεψη στο Πανεπιστήμιο Κύπρου πραγματοποίησε σήμερα ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού και υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από Βουλευτές, μέλη της ηγεσίας και φοιτητές.

Τον Πρόεδρο υποδέχθηκε ο Πρύτανης Καθηγητής Τάσος Χριστοφίδης και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Αντρέας Χριστοφίδης και στη συζήτηση που ακολούθησε τα μέλη του Πρυτανικού Συμβουλίου έθεσαν μια σειρά από ζητήματα που απασχολούν το ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας σε σχέση με το μέλλον, την πρόοδο και τη βιωσιμότητά του.

Στη συζήτηση τονίστηκε η ανάγκη να διαφυλαχθεί η αυτονομία του Πανεπιστημίου, να βοηθηθεί από την πολιτεία για να προσελκύσει επενδύσεις από τον ιδιωτικό τομέα, αλλά και να ενισχυθεί ο ρόλος του Πανεπιστημίου στη μετεκπαίδευση αποφοίτων του σύμφωνα και με τις ανάγκες της αγοράς. 

Τέλος, ο κ. Νεοφύτου τόνισε τη σύμπλευσή του με την ηγεσία του Πανεπιστημίου στη μεγάλη προσπάθεια ανάπτυξης της έρευνας και της καινοτομίας στη χώρα και υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα σταθεί πάντα αρωγός στις προσπάθειες για περαιτέρω εδραίωση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης προς όφελος των νέων γενιών και της ακαδημίας του τόπου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Login with email
Login with Facebook

Άλλα άρθρα συγγραφέα

ΠΗΓΗ: Ανακοινώσεις

Προεδρικές 2023: Τελευταία Ενημέρωση