ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Κυριακή 28/12, με την «Καθημερινή»

Kathimerini.com.cy Λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την χρονιά, η Καθημερινή μας προσφέρει μια πληθώρα αναγνωσμάτων για κάθε γούστο. Ο πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος βάζει τα καλά του και ετοιμάζει ένα ρεβεγιόν-εμπειρία παρέα με 8 σπουδαίους Έλληνες σεφ. Μαζί του, η ειδική έκδοση Wiz 50 Best Restaurants 2025 που μας παρουσιάζει τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου που ξεχώρισαν για τη θαυμάσια κουζίνα τους και την μοναδική εμπειρία που προσφέρουν. Ακόμη, οι 4Τροχοί, που συμπληρώνουν πενήντα πέντε χρόνια κυκλοφορίας και το γιορτάζουν δεόντως με ένα συλλεκτικό-επετειακό τεύχος και το περιοδικό Κ, που μας ταξιδεύει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, σε ένα οδοιπορικό που ξυπνάει τον ταξιδιώτη μέσα μας.

Στον Γαστρονόμο Ιανουαρίου

Ο Πρωτοχρονιάτικος Γαστρονόμος ετοιμάζει ένα ρεβεγιόν-εμπειρία! Μετατρέπουμε την τραπεζαρία μας σε σάλα καλού εστιατορίου και σερβίρουμε ένα εντυπωσιακό μενού με βαριές υπογραφές. Συμμετέχουν 8 από τους καλύτερους Έλληνες σεφ, οι οποίοι μοιράζονται μαζί μας ιστορίες από αξέχαστες Πρωτοχρονιές της ζωής τους και μας αφιερώνουν από μία συνταγή για το πιο γιορτινό τραπέζι της χρονιάς – από ορεκτικά και πίτες, μέχρι σπέσιαλ κρεατικά, συνοδευτικά και επιδόρπια με όλες τις οδηγίες για σίγουρη επιτυχία.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ