ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Ολυμπιακός: Το αφεντικό της πόλης!

Μετά από τον ΑΠΟΕΛ... θύμα του και η Ομόνοια

24sports.com.cy

info@24sports.com.cy

«Χτύπα Ολυμπιακέ μου, χτύπα ξανά»… Κι αν ακούγεται κάπως κλισέ να τραγουδιέται ή να αναφέρεται σε γραπτά κείμενα ο στίχος αυτός από τον ύμνο των μαυροπρασίνων, μετά από κάθε επιτυχία του Ολυμπιακού, δεν θα πάψει να ταιριάζει.

Ειδικά στην τρέχουσα σεζόν, που η ομάδα του Τακτακαλά μέχρι στιγμής θεωρείται δικαιολογημένα το «αφεντικό» της πρωτεύουσας, αφού ο Ολυμπιακός με το ίδιο αποτέλεσμα (1-0), είχε επικρατήσει και του ΑΠΟΕΛ στη δεύτερη αγωνιστική.

Κόντρα στην Ομόνοια, οι μαυροπράσινοι πραγματοποίησαν μεγάλη εμφάνιση και άξιζαν την επιτυχία, ενώ θα μπορούσαν να κερδίσουν και με μεγαλύτερο σκορ, ασχέτως αν οι πράσινοι απείλησαν με κάποιες μεγάλες ευκαιρίες και έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, λόγω δικαιολογημένης αποβολής του Αμπντουλαΐ Σέχου.

Σαρφό, Μολ και κοουτσάρισμα

Για άλλο ένα παιχνίδι, σπουδαία εμφάνιση έκανε ο Σαρφό, αλλά και ο Μολ με καθοριστικές αποκρούσεις. Ο Μανρίκε ήταν σχεδόν ανίκητος στις μονομαχίες, ενώ η συνοχή και η ομοιογένεια, ήταν στοιχεία τα οποία ωφέλησαν ώστε οι μαυροπράσινοι να πάρουν αυτήν τη σπουδαία νίκη. Ο Γιώργος Πετράκης με τις αλλαγές του στην επανάληψη κυριάρχησε στην σκακιέρα, αφού πέτυχε τον σκοπό του ως προς την κατοχή της μπάλας και στην υπεράσπιση του υπέρ σκορ.

Τη γλίτωσε αλλά...

Όπως ανέφερε ο ίδιος ο τεχνικός των μαυροπρασίνων και με το δίκιο του, μπορεί ο Ολυμπιακός να τη γλίτωσε με την Ομόνοια όταν οπισθοχώρησε στα τελευταία λεπτά με αποτέλεσμα να κινδυνέψει σοβαρά με ισοφάριση, όμως είναι πιθανόν σε κάποιο άλλο παιχνίδι να του... γυρίσει μπούμερανγκ. Γενικώς όμως, από την τακτική και το γεγονός πως σε μεγάλο βαθμό οι παίκτες του τήρησαν το πλάνο του, παρουσιάζεται ικανοποιημένος.

Εν κατακλείδι...

Ο φετινός Ολυμπιακός όχι μόνο έχει τις δυνατότητες για να εξελιχθεί κι άλλο, αλλά μπορεί να πραγματοποιήσει και μία πορεία ανάλογη ή γιατί όχι, καλύτερη της περσινής.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

24sports.com.cy

Ολυμπιακός: Τελευταία Ενημέρωση