ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

«Σειρήνες» για Ζαχαρίου

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός στο «στόχαστρο» των μεγάλων ομάδων μας

Newsroom 24sports

Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού Παναγιώτης Ζαχαρίου, ήταν από τους παίκτες που ξεχωρίσαμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος 2019 – 2020 το οποίο δυστυχώς δεν ολοκληρώθηκε λόγω της πανδημίας. Στο πρωτάθλημα είχε 18 συμμετοχές και πέτυχε 6 τέρματα.

Η ραγδαία ανέλιξη του 24χρονου (γεννήθηκε στις 26 Φεβρουαρίου 1996) άσου, τον έφερε δικαίως και στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Κάποια από τα τέρματα που πέτυχε, ήταν από τα πιο εντυπωσιακά, δείγμα και αυτό της ποιότητας του.

Τα νέα, αρνητικά οικονομικά δεδομένα που δημιούργησε και στο νησί μας η πανδημία, αναγκάζει τις ομάδες μας να περιορίσουν τις αλόγιστες σπατάλες χρημάτων σε αμφιβόλου αξίας ξένους παίκτες και να εμπιστευθούν λίγο περισσότερο τα δικά μας παιδιά. Ασφαλώς η περίπτωση του Παναγιώτη Ζαχαρίου, μοιάζει ιδανική και δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει για τον 24χρονο διεθνή.

Δεν είναι τυχαίο το ενδιαφέρον που φαίνεται να υπάρχει για τον 24χρονο διεθνή

Γρήγορος και τεχνίτης

Ο Π. Ζαχαρίου ξεχωρίζει για την άψογη τεχνική του κατάρτιση. Παίζει το ίδιο καλά και με τα δύο πόδια, ενώ είναι πολύ γρήγορος με τη μπάλα στα πόδια. Αγωνίζεται με την ίδια ευκολία και στα δύο άκρα της επίθεσης αλλά αν του ζητηθεί και ως επιθετική αιχμή ή ακόμα και ως δεύτερος επιθετικός.

Με λίγα λόγια μπορεί να προσφέρει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Επίσης είναι πολύ αλτικός κάτι που του δίνει πλεονέκτημα στην μεγάλη περιοχή.

Μαθαίνουμε ότι μεγάλη ομάδα (της πρώτης εξάδας), έχει βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Ολυμπιακού και λογικά τις επόμενες λίγες μέρες, ίσως έχουμε εξελίξεις και την ανακοίνωση μεταγραφής του Παφίτη, μεσοεπιθετικού.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Newsroom 24sports

Σχόλια αναγνωστών

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:46

Δρομολογεί διώξεις η Ερευνητική

«Προς την Επιτροπή Διερεύνησης: πριν κάνετε οτιδήποτε εναντίον των οποιονδήποτε παρανομούντων ρωτείστε ...»
ΑΚΑ  |  09:45

Γυμναστήριο άνοιξε παρά τα μέτρα - Περίπτερο σέρβιρε σε πελάτες

«Αυτό το γυμναστήριο είναι το Olympia στον Άγιο Αθανάσιο σε γειτονιά. Έχει πολλές μέρες που άνοιξε, ...»
Dmitiry  |  21:17

Σε χαμηλό βαρομετρικό οι πολιτικοί αρχηγοί

«Δηλαδή, όλοι οι ΄πολιτικοί΄μας για τη χωματερή. »
ΑΚΑ  |  22:38

Ολυμπιακός: Τελευταία Ενημέρωση