ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 

Ολυμπιακός: Μιχαήλ… σε ρόλο Spiderman!

Εντυπωσιακός ήταν για άλλη μια φορά ο Κύπριος διεθνής

Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα, όπου πολλές φορές οι προσπάθειες σου, όσο εξαιρετικές και αν είναι, δεν είναι ικανές να καθορίσουν το αποτέλεσμα. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση αυτές δεν πρέπει να παραγράφονται…

Ο λόγος για τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, Νεόφυτο Μιχαήλ, ο οποίος χθες πραγματικά κατέβασε τα ρολά και έδειχνε αποφασισμένος να πάρει το κύπελλο στον Τακτακαλά από μόνος του!

Οι αντιδράσεις του στα σουτ των Μίχα, Οκριασβίλι, Κβιλιτάια και Ελουντού, στα τελευταία στάδια του αγώνα, θα μπορούσαν να είναι υποψήφιες ως οι επεμβάσεις της χρονιάς, ενώ γενικότερα η εμφάνιση του εντός αγωνιστικού χώρου, ήταν φοβερή.

Έδινε μια σιγουριά στους συμπαίκτες του, πράγμα πολύ σημαντικό για έναν τερματοφύλακα και σίγουρα χθες, παρά το γεγονός ότι η δεν κατέκτησε το κύπελλο η ομάδα του, σε ατομικό επίπεδο ο Μιχαήλ μπορεί να λέει πως έκλεισε την χρονιά με μια φοβερή εμφάνιση.

Σχετικά με τα γκολ που δέχτηκε, δεν μπορεί να του καταλογήσει κανείς ευθήνη, αφού ήταν πολύ δύσκολο να αντιδράσει τόσο στον κεραυνό του Αρτυματά, όσο και στην κοντινή προβολή του Ελουντού.

Πλέον το ερωτηματικό που προκύπτει είναι το πως θα διαχειριστεί τον Κύπριο διεθνή, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, αφού ως γνωστόν ο Μιχαήλ δεσμεύεται με το ΑΠΟΕΛ και ως εκ τούτου τις επέμενες εβδομάδες θα επιστρέψει στον «Αρχάγγελο».

Πάντως, όσον αφορά τους «μαυροπράσινους» η αλήθεια είναι ότι με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα θα χάσουν έναν από τους πολυτιμότερους τους ποδοσφαιριστές ή αλλιώς… τον Spiderman του φετινού Ολυμπιακού!

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Ολυμπιακός: Τελευταία Ενημέρωση