ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
 
ΥΓΕΙΑ

Αυξημένος ο κίνδυνος καρκίνου από τα πολύ επεξεργασμένα τρόφιμα

Kathimerini.gr Η συχνή κατανάλωση πολύ επεξεργασμένων τροφίμων συνδέεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου και θανάτου από αυτόν, ιδίως αναφορικά με γυναικολογικούς καρκίνους, δείχνει μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα.

Επιστήμονες επιχείρησαν να μελετήσουν τις αγκαλιές και γκρέμισαν έρευνες 30 ετών

Από τις δεκάδες ορμόνες που υπάρχουν στο ανθρώπινο σώμα, η ωκυτοκίνη ίσως αποδειχθεί η πιο υπερεκτιμημένη, χάρη σε μία ανατρεπτική έρευνα.