ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 

Πραγματοποιείται και φέτος το πολιτιστικό φεστιβάλ ΠΚ στο αρχοντικό της Αξιοθέας

ΚΥΠΕ Το Πολιτιστικό Κέντρο «Μιχάλης Πιερής» ανοίγει και πάλι τις πύλες του για να υποδεχτεί την πανεπιστημιακή κοινότητα, το φιλότεχνο κοινό καθώς επίσης τους σπουδαίους καλλιτέχνες οι οποίοι για τέσσερις μήνες με την ποίηση της τέχνης τους θα οδηγήσουν το κοινό στη μυθική εκείνη ρωγμή του χρόνου, με τις εξαίσιες και μαγικές νύχτες στον έναστρο κήπο του αρχοντικού της Αξιοθέας.

Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης Bill Mousoulis στην «Κ»

Ο Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης με έδρα την Αδελαΐδα Bill Mousoulis είναι προσκεκλημένος του Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου» και θα παρευρεθεί σε συζητήσεις, masterclass και προβολές ταινιών, αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο του. Για τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ μίλησε στον Δώρο Δημητρίου, εκ των καλλιτεχνικών διευθυντών του φεστιβάλ και επιμελητή του προγράμματος για τον Bill Mousoulis και η «Κ» δημοσιεύει μέρος της συνέντευξης που θα υπάρχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

«Ο συγγραφέας έφυγε εν μέσω καταλήψεων στο Κολούμπια, έντονων συζητήσεων γύρω από το μέλλον της Αμερικής και σ’ ένα κλίμα ...
Kathimerini.gr
 |  ΒΙΒΛΙΟ