ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
 
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης Bill Mousoulis στην «Κ»

Ο Ελληνοαυστραλός σκηνοθέτης με έδρα την Αδελαΐδα Bill Mousoulis είναι προσκεκλημένος του Φεστιβάλ «Εικόνες και Όψεις του Εναλλακτικού Κινηματογράφου» και θα παρευρεθεί σε συζητήσεις, masterclass και προβολές ταινιών, αναδεικνύοντας το σημαντικό έργο του. Για τη συμμετοχή του στο Φεστιβάλ μίλησε στον Δώρο Δημητρίου, εκ των καλλιτεχνικών διευθυντών του φεστιβάλ και επιμελητή του προγράμματος για τον Bill Mousoulis και η «Κ» δημοσιεύει μέρος της συνέντευξης που θα υπάρχει στο πρόγραμμα του φεστιβάλ.

Κ. Μαρκουλάκης στην «Κ»: Αφορμής δοθείσης… ο κακός χαμός

«Δεν πίστευα ότι το “Για όνομα” θα μπορούσε να ξαναβρεί μια τόσο δυνατή διανομή όσο η πρώτη στην Αθήνα. Ευτυχώς διαψεύστηκα. Η διανομή της παράστασης που ετοιμάζουμε ειδικά για την Κύπρο και κάνουμε πρόβες γι’ αυτήν από τον Φεβρουάριο είναι μια εξίσου δυνατή διανομή με την πρώτη» λέει στην «Κ» ο σκηνοθέτης της παράστασης «Για όνομα» που έρχεται στην Κύπρο τον Ιούνιο για μία σειρά παραστάσεων, με τους ηθοποιούς Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Ρένια Λουιζίδου, Λευτέρη Ζαμπετάκη και Ντόρα Μακρυγιάννη.
Στο Μουσείο Χαρακτικής Χαμπή στα Πλατανίσκια θα παρουσιαστούν χαρακτικές εικονογραφήσεις μιας περιόδου 46 χρόνων, από το ...
Του Απόστολου Κουρουπάκη
 |  ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ